lauantai 30. elokuuta 2008

Aisapari

Terve!

Projektimme on ollut vireillä jo useampia vuosia, mutta vasta nyt olemme saaneet tuulta purjeisiimme - ja nyt mennään lujaa.

Vasta nyt minulle on alkanut aueta kuinka kunnianhimoiseen projektiin olen ajautunut. Tavoitteenamme on siis saada aikaiseksi painettu kirjallinen tuotos - siis kirja. Uskomattoman ylväs ja hieno ajatus. Ja vieläpä näin hienosta aiheesta!

Ossi on tulvan lailla vuodattanut materiaalia sähköpostilaatikkooni: muistiinpanoja parin sipoolaislippukunnan arkistoista. Pohjatyö on siis alkanut, ja lisää on luvassa. Varmaa on se, että materiaalia on ihan loputtomasti - näinkin pienehköllä kunnalla on ollut vaiherikas ja upea historia partion saralla, ja aiommekin vain paneutua sen suomenkieliseen puoliskoon - ruotsinkielinen partiotoiminta ansaitsee totisesti oman projektinsa.

Tällä hetkellä minun tehtävänäni on luonnostella kirje lähetettäväksi henkilöille, joita aiomme haastatella projektin tiimoilta. Lisäksi tarkoituksena on etsiä medianäkyvyyttä paikallislehtien palstoitse.

Ei kommentteja: