lauantai 10. tammikuuta 2009

Hommaa pukkaa

Itselläni alkaa kohta elämässä sellainen once in a lifetime -vaihe: intti. Se hidastaa vähäsen harrastuksia, vaikka juuri nyt alkaisi mennä lujaa. Vuoden alusta olen ollut Sipoon Hukkien lippukunnanjohtaja, ja nyt tuntuu siltä että tämä historiikkihommakin alkaa saada tuulta siipiensä alle - todenteolla. Olimme nimittäin toissapäivänä haastattelemassa erästä partiovaikuttajaa - ja jo tänään tuli seuraava pyyntö tulla haastattelemaan. Kaksi tapausta samalla viikolla. Huh. Hikeä pukkaa.

Nyt on tärkeää keskittyä oikeisiin asioihin. Ossi aikoja sitten totesi: tämä on tällainen sivuprojektien sivuprojekti - mutta sitä tämä ei enää kyllä ole. Tämä on ihan aito projekti, joka syö aikaa ja rahaa ja antaa vastineekseen mitä parhaimpia kokemuksia. Nämä muutamat haastattelut näiden partiogurujen kanssa ovat olleet tajuntaa avartavia, ja tästä saa hyviä eväitä omaan johtajuuteen.

Tässä edetään nyt aimo harppauksin, ja deadlinekin on jo melko lähellä. Onhan historiikin tarkoitus ilmestyä ensi vuonna - suomalaisen partion 100-vuotisjuhlavuotena. Vuosi on melko lyhyt aika tämänkaltaisen projektin kanssa, varsinkin kun itse olen liukenemaisillani armeijan kurkkusalaatteihin. Noh, en aio ottaa hommasta stressiä, vaikka parhaani aionkin tehdä.

Intti alkaa maanantaina, sitä ennen pitäisi vielä ehtiä juhlia läksiäisiäni ja käydä haastattelemassa erään partiodynastian aateliset. Mikäpä olisikaan parempi tapa kruunata lähdön tunnelma. 

Ei kommentteja: